VISA VISA Electron Verified by VISA
MC MC Electronic Maestro MC SecuredCode GoPay

OTEVÍRACÍ DOBA

Pondělí - Pátek
09:00 - 17:00


KDE NÁS NAJDETE

Bronzová 24/2
155 00 Praha 13 – Stodůlky

Brňák Karel Pinka patří k lidem, kteří toho v Česku o whisky vědí dozajista nejvíc. Vždyť první řízenou degustaci skotské pálenky absolvoval už v den svých osmnáctin, a když vstoupíte do jeho bytu lež...

Číst dál
Třiadvacet brněnských gastronomických podniků, třiadvacet drinků. To je podoba aktuálního koktejlového menu Baru, který neexistuje nazvaného „Nejlepší Brno 2“. Postupně na našem webu uveřejňujeme text...

Číst dál
Pochutnat si na skleničce zajímavého, dobrého vína je pro čím dál více Čechů a Moravanů vítaným rozptýlením, ať už z čistě gastronomického, nebo i společenského hlediska. Při výběru vína už často doká...

Číst dál
Většina z nás se mu snaží neúspěšně bránit zuby nehty, někteří z něj mají doslova hrůzu. Stárnutí. Ve světě ušlechtilého alkoholu je tomu ale samozřejmě jinak. Staření neboli zrání je jedním ze základ...

Číst dál
Nepatří mezi matadorky barmanských soutěží, vlastně v tomto ohledu šlo o jejich premiéru. Přesto Martina Fišerová s Kateřinou Kristovou, barmanky ze 4pokojů, letos namíchaly ty nejlepší drinky z Metax...

Číst dál
Na jedné straně ekonomické i kulturní bohatství, na té druhé pak přísná pravidla s drakonickými tresty v případě jejich nedodržení. No a samozřejmě tepající noční život a spousta skvělých barů patřící...

Číst dál
„První místo jsem absolutně nečekal. Ani nevím, co mám říct. Moc děkuju!“ Obvyklé formulky doprovázející předávání všemožných ocenění bývají pořádně klišovité. Cožpak si spíkři nemohou vymyslet n...

Číst dál
Třiadvacet brněnských gastronomických podniků, třiadvacet drinků. To je podoba aktuálního koktejlového menu Baru, který neexistuje nazvaného „Nejlepší Brno 2“. Postupně na našem webu uveřejňujeme text...

Číst dál
Ahoj, slunko, tobě to teda dneska sekne… Kalendářní léto zaklepe na dveře až za nějaký ten týden, na Svoboďáku však začalo už před pár dny. Lehátka se slunečníky, palmy, kašna a samozřejmě výborné dri...

Číst dál
Cascara neboli slupka kávové bobule. Zdánlivě by se mohlo jednat o odpad, pro kávové nadšence ale naopak představuje zábavnou surovinu vhodnou k dalšímu zpracování. Ať už jde o spaření celých slupek v...

Číst dál
Zobrazuji 1 do 10 z 170 (Stránka: 1)