VISA VISA Electron Verified by VISA
MC MC Electronic Maestro MC SecuredCode GoPay

OTEVÍRACÍ DOBA

Pondělí - Pátek
09:00 - 17:00


KDE NÁS NAJDETE

Bronzová 24/2
155 00 Praha 13 – Stodůlky

Molekulární catering 

Molekulární catering tvoříme vždy na míru klientovi. Neomezené možnosti, jako hlavní výhoda gastronomie 21. století. Toto velmi populární odvětví gastronomie je vhodné na korporátní akce, svatby, opening party a další významné události, kde chtějí pořadatelé své hosty opravdu zaujmout. Nabízíme různé chutě, vůně, tvary, či barevné kombinace. Rádi připravujeme známé koktejly a pokrmy, které svou formou dostávají nový rozměr a hosty tak naprosto uchvátí. Molekulární gastronomie je především moderní styl výroby pokrmů a nápojů, využívající novinek vědních oborů. Tyto metody umožňují vytvoření větší intenzity a rozmanitosti chutí, chuťových kombinací a různých způsobů podání nápojů, například pomocí gelů, prášků, pěn, atomizovaného spreje atd. Stejně jako chuť a texturu ovlivňuje i vzhled koktejlů. Tešit se tak můžete na pěnové mojito, B52 v kostce, jahodové daiquiri ve rtěnce, bublající piňa coladu, kouřící drinky, alkoholové sorbety a želé, či další vychytávky.

Více informací najdete na našich stránkách: www.mixolog.cz a www.molekularnimixologie.cz

Úvodní foto Fresh festival

NOVINKA!

Náš experimentální barman, mixolog Tomáš Kubíček se Vám představí na největším českém festivalu dobrého jídla a pití s názvem
BOSCH FRESH FESTIVAL.

Termíny: 
6.-7. května - České Budějovice | 20.-21. května - Plzeň | 27.8. května - Liberec | 17.-18. června - Pardubice

Svíčková jako molekulární drinkRajská jako molekuární koktejlKoprovka jako molekulární gin tonik s kopremZelňačka - molekulární gastronomieKrupicová kaše v kapalném dusíku -196°CBuchtičky se šodó jako molekulární zmrzlina v dusíku


Molekulární Menu Tomáše Kubíčka:

  • Svíčková - vodka infúzovaná hovězím masem, celerovo-mrkvová šťáva, kořeněné hořčidlo, pečená petrželová houba, citronová pěna, brusinkový kaviár.
  • Rajská - pepřová vodka, domácí kořeněné hořčidlo, pikantní rajčatová šťáva, sladkokyselé bazalkové špagety s vodkou, balsamikový kaviár.
  • Koprovka - reverzní sféra z domácího okurkového ginu, sycená prémiovým tonikem, čerstvý kopr, kyselé mýdlové bubliny.
  • Zelňačka - domácí tagliatelle z whisky infúzované klobásou, jablečný shrub s kyselím zelím, sladkokyselá paprikovová espuma, skleněný bramborový lupínek.
  • Krupicová kaše - dusíkem mražené pěnové pusinky z tequily, kakaového likéru, krupicového mléko, jedlé hlíny a lentilkového pyré. 
  • Buchtičky se šodó - zmrzlina z domácího vanilkového rumu, vína, vajec, smetany a pečená jahodová houba.